YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Kılıç Ortaokulu

02263572006
Kılıç Köyü Çiftlikköy/YALOVA
Vizyon
Çalışanların ve öğrencilerin çatısı altında olmaktan mutlu olduğu, mensubu olmakla övündüğü kaliteli Eğitim ve Kültür Yuvası olmak!
Misyon
Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek , Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, Çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.
Başarılar
-2022 -2023 Eğitim öğretim yılında 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası düzenlenen slogan yarışmasında öğrencimiz ilçe birincisi ve il üçüncüsü olmuştur. -2022 -2023 Eğitim öğretim yılında 10 Kasım Atatürk´ü Anma etkinlikleri kapsamında ortaokullar arası düzenlenen mektup yarışmasında öğrencimiz ilçe birincisi ve il üçüncüsü olmuştur. -2023 -2024 Eğitim öğretim yılında Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Ortaokullar arasında düzenlenen Sözcük tasarım yarışmasında öğrencimiz ilçe birincisi olmuştur. -2023 -2024 Eğitim öğretim yılında Enerji verimliliği konulu ortaokullar arası öykü yarışmasında öğrencilerimiz il ve ilçe birinci ve ikincisi olmuştur. -2023 -2024 Eğitim öğretim yılında MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğünce ülkemiz genelinde Çanakkale savaşlarının yıl dönümü kapsamında ortaokullar arası düzenlenen resim yarışmasında öğrencimiz ilçe üçüncüsü olmuştur.
Öğretim Şekli :Normal (Tam Gün) Öğretim
Kalorifer Doğalgaz
İl merkezinden her saat çeyrek geçe Minübüs kalkmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 11786 metrekarelik alanda 5000 metrekarelik bir kullanım alanına inşa edilmiştir. Mülkiyeti köy tüzel kişiliğine aittir.
Çiftlikköy İlçesine 12 Km İl Merkezine 15 km