YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Kılıç Ortaokulu

Etiket Sonuçları: ciftlikkoymem

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınu okulumuzda yaptığımız çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde kutladık.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğrencilerimiz Kelime Türetme Oyunu ve Kare Bulmaca etkinliklerini yaptı.

Mrt

2. Dönem 1. Ortak Sınav tarihlerimiz belirlenmiştir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Mrt

Okulumuzda, öğrencilerimizin doğal afetlerden olan deprem anında nasıl davranmalarını ve ne önlemler almalarını öğretmek ve uygulamalarını sağlamak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı.

Tatbikatta “çök,kapan,tutun” “hayat üçgeni oluşturma” gibi uygulamalar gerçekleştirildi. Doğru olarak bilinen yanlışlar üzerinde duruldu. Ardından “Okul Tahliye Planı”doğrultusunda öğrencilerin tahliyesi yapıldı. Son olarak toplanma alanlarında son bilgilendirme yapılarak tatbikat sona erdirildi.

Akıl ve Zeka Oyunlarında İlçe geneli yapılan turnuvalarda;

8. Sınıf öğrencilerimizden

Kerimcan, "küre" oyununda ilçede 1.

Yağmur, "kulami" oyununda ilçede 2.

Erkut, "mangala" oyununda ilçede 2.

5. Sınıf öğrencilerimizden

Berat ise "reversi" oyununda ilçede 1. olmuştur.

Öğrencilerimizi tebrik ediyor, 1. olan öğrencilerimize il geneli yapılacak olan turnuvalarda başarılar diliyoruz...

Ayrıca, öğrencilerimizin turnuvalara katılması sürecinde emek gösteren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM DERS PROGRAMI

Kılıç Ortaokulu olarak Lösemili Çocukların Yanındayız

Her yıl 2-8 Kasım tarihlerinde LÖSEV’in öncülüğünde hayata geçirilen Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında bizler de okulumuzda “turuncu” rengini ön plana çıkararak öğrencilerimizde farkındalık oluşturup lösemili çocuklarımızın hastalık süreci konusunda bilgilendirmeler yaptık.

Kılıç Ortaokulu olarak Lösemili Çocukların Yanındayız

Kas

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Muhammed Beşir, Şube Müdürlerimiz Naci Yılmaz ve Köksal Bulut okulumuzu ziyarette bulundular. Okul idaresi ile eğitim öğretim faaliyetleri konusunda görüş alışverişi yapıp öğretmenlerimizle sohbet ettiler.

Kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz.